Topmenu
        

Vacatures

GREEFA is een innovatief familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur waar je met veel voldoening je vak kunt uitoefenen. GREEFA biedt een goed salaris en volop ruimte voor zelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden. Er wordt gewerkt in een schone en sociale omgeving met leuke, toegewijde collega’s die worden gewaardeerd. Van toepassing is de CAO voor het metaalbewerkingsbedrijf. GREEFA is een bijzonder bedrijf, op een bijzondere locatie, met een uniek product.

Voor de diverse disciplines binnen ons bedrijf zoeken we van tijd tot tijd nieuwe specialisten of ondersteunende medewerkers.

 

Actuele vacatures


Door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) zijn wij erkend als leerbedrijf en hiermee bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. 


 
Open sollicitatie
Vindt u geen passende vacature in ons aanbod, maar heeft u wel interesse om bij GREEFA te werken? Verstuur dan uw CV en een open sollicitatie aan personeelszaken of vul het online sollicitatieformulier in. We nemen contact met u op zodra een passende vacature beschikbaar is. Wij houden uw brief en CV gedurende 3 maanden in portefeuille. 
Bezoekadres
Langstraat 12
4196 JB Tricht | NL
+31 345 578 100
F  +31 345 578 200
E  email
routebeschrijving
 
Postadres
Postbus 24
4190 CA Geldermalsen | NL
 
Afleveren goederen
Nieuwsteeg 62
4196 AM  Tricht | NL

Visit us on Facebook  Visit us on Linkedin